Uslovi isporuke

Isporuka na kućnu adresu

Našu robu dostavljamo na teritoriji cele Srbije.

Isporuka se vrši putem kurirske službe u roku 1 do 5 radnih dana, u skladu sa pravilima poslovanja kurirske službe. Kašnjenje u isporuci pošiljke je moguće u slučaju nepredviđenih okolnosti. U takvim situacijama Vas molimo za razumevanje i strpljenje dok paket ne bude isporučen na Vašu adresu.

Porudžbine napravljene radnim danom do 15h biće spakovane istog dana i poslate uz izbor opcije "danas za sutra". Porudžbine napravljene radnim danom posle 15h, ili vikendom, biće poslate prvog sledećeg radnog dana uz izbor opcije "danas za sutra".

Cena isporuke

Robu šaljemo o trošku kupca, u skladu sa tarifama kurirske službe uz jasno definisan trošak prevoza prilikom naručivanja, kao i u porudžbenici i na fakturi.

Troškovi poštarine su 350 RSD za redovnu isporuku kurirskom službom "danas za sutra". Ukoliko želite da se isporuka izvrši na drugi izvodljiv način (npr. "danas za danas" u slučaju da je porudžbina napravljena u jutranjim satima), molimo ostavite potrebne informacije u polju Komentar  prilikom potvrde porudžbine. Unosom komentara sa navedenim željenim nestandardnim načinom isporuke smatramo da ste saglasni da snosite eventualne dodatne troškove isporuke, o kojima ćete biti obavešteni putem telefona ili putem elektronske pošte.

Besplatna poštarina obezbeđena je za sve porudžbine čiji je iznos 5.000 RSD ili veći. 

Takođe, ukoliko ste poručili više proizvoda i oni budu spakovani u nekoliko kutija, plaća se poštarina za samo jedno pakovanje.

Za pošiljke koje se plaćaju pouzećem ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je određen na papiru koji potpisujete prilikom preuzimanja Vašeg paketa.

Dodatne informacije

Prilikom poručivanja proizvoda u polje “Komentar” možete navesti vreme u kojem želite da Vam se dostavi paket, a kuririma će biti ostavljena Vaša napomena. U zavisnosti od stanja na terenu kurirske službe, navedeno vreme može, ali i ne mora biti ispoštovano. Takođe, nismo odgovorni u slučaju da Vas kurir ne kontaktira prilikom isporuke, jer to zavisi isključivo od kurira.

U slučaju da isporuka na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja nije uspela u skladu sa poslovnom politikom kurirske službe, pošiljka se vraća nama. Proizvode iz te pošiljke, Prodavac može prodavati trećim licima, jer se u tom momentu, kupoprodaja smatra raskinutom.

Reklamacije na isporuku kurirske službe

Dragi kupci, molimo Vas da paket pažljivo pregledate pred kurirom odmah po isporuci. Prilikom preuzimanja paketa molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite paket. Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja (pocepani delovi, nagnječenje i sl.), dužni ste da zahtevate otvaranje paketa u prisustvu kurira. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi Zapisnik o reklamaciji. Po dostavljanju Zapisnika o reklamaciji, kontaktiraće Vas naša služba podrše i dogovoriti sa Vama način rešavanja reklamacije.

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili želite da nam uputite sugestiju, žalbu ili pohvalu, možete nam se obratiti na prodaja@nasizlog.com kako bismo Vam pomogli u rešavanju nastalog problema.

Nadamo se da ćete uživati u Vašoj porudžbini!